Conference League

Απίστευτο: Οπαδός της Σίβασπορ γρονθοκόπησε τον Μπιάνκο και του έσπασε τη μύτη (pic)

Αδιανόητα πράγματα μετά το φινάλε του αγώνα της Σίβασπορ με τη Φιορεντίνα, με έναν οπαδό των Τούρκων να μπουκάρει στο γήπεδο και να χτυπάει τον Μπιάνκο, σπάζοντάς του τη μύτη.

Απίστευτα πράγματα στο Σίβασπορ-Φιορεντίνα! Αμέσως μετά το γκολ του Καστροβίλι που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους Ιταλούς, ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ένας οπαδός της τουρκικής ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον Μπιάνκο, ο οποίος δεν τον είχε δει καν. Μάλιστα, ο οπαδός γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα και όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, τεχνικός των βιόλα, ο Μπιάνκο έχει σπάσει τη μύτη του.

«Η γροθιά που δόθηκε στον Μπιάνκο είναι ντροπή, δεν το περίμενε καν. Η μύτη του έχει σπάσει. Έμοιαζε με πάρτι η ατμόσφαιρα, με ένα τόσο γεμάτο γήπεδο έσπρωξαν τους παίκτες τους και αυτή η χειρονομία τα χαλάει όλα», ανέφερε ο Ιταλιάνο.

Στη συνέχεια και ο προπονητής της Σίβασπορ, Καλιμπάι, μίλησε για το εν λόγω συμβάν ζητώντας συγγνώμη από τον Μπιάνκο: «Λυπούμαστε για το επεισόδιο που έγινε, δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία της Σίβασπορ κάτι τέτοιο».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x